Madoptakter

Madoptakt: Pro Bowl

Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse. Football er ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser. Derfor sætter vi hver uge fokus på ugens kamp i et madperspektiv. Vi vil meget gerne se billeder af din færdige ret på Facebook eller Twitter.

I denne uge sætter vi fokus på året Pro Bowl kamp, men vi har gjort det hele lidt anderledes end vi plejer. Vi har nemlig holdt vores egen “ingrediens Pro Bowl”!

Pro Bowl er en speciel begivenhed, der ofte kan dele vandene. Nogle folk giver ikke meget for den, andre folk elsker den, også er der dem, der bare giver sig selv en “bye week” op til Super Bowl, og for første gang i flere måneder går tidligt i seng om søndagen.

For os i køkkenet er Pro Bowl også en lidt speciel størrelse, og i første omgang en udfordring. Der er spillere fra mange forskellige stater og hold, og der er ikke rigtigt noget på spil.

Men, koger man det ned, finder opstår en simpel essens.  Der er udvalgte populære footballspillere på banen, og det handler om at havde det sjovt, med det bedste NFL kan tilbyde.

*** Tag med Claus Elming til NFL i USA ***
Køb din NFL-rejse nu og få en oplevelse for livet! 

Derfor tænkte vi, at vi ville lave lidt sjovt til kampen, og afholde vores egen Pro Bowl i køkkenet. Det foregik således:

Vi brugte vi hver en uge til at gå i tænkeboks og udvælge 11 hemmelige ingredienser hver. Alle ingredienser som vi syntes fortjente en tur i Pro Bowl.

Vi afslørede vores 11 ingredienser for hinanden dagen inde vi gik i køkkenet, og  opgaven var nu at få alle 22 ingredienser til at fungere sammen, og udmunde sig i én hovedret og en dessert, der kunne være både AFC og NFC værdig.

Årets Pro Bowl i Madoptakt ser sådan ud:

, Madoptakt: Pro Bowl

Vi havde aftalt på forhånd at vi ville havde adgang til basis ting som: salt og peber, vand, olie og hvedemel, men ellers var det bare at give sig i kast.

Opgaven vare både sjov, og i den grad udfordrende, men heldigvis endte det hele godt!

Faktisk mener vi selv, at dette års Pro Bowl menu var en af årest største succeser i køkkenet, og at alle komponenter spillede fantastisk sammen!

Så fra AFC stiller vi med:

– Hjemmlavet tortillas m. kød, creme corns,  revet cheddar, bacon knas og hjemmelavede tortilla pandekager.

, Madoptakt: Pro Bowl

Find opskriften her.

Fra NFC tager vi hele vejen fra NFC South og Coca Colas fødeby Atlanta, og til blåbærenes højborg i det iskolde Minnesota. Her giver vi dig en vaniljeis m. skumfiduser og blåbær, serveret med en Coca Cola flødeskum.

, Madoptakt: Pro Bowl

Find opskriften her.

God fornøjelse derude!

Til info: Det skal nævnes, at jeg ikke er uddannet kok, men bare er en “kulturtosse” med en stor kogebogssamling, der sammen med en kammerat har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

God kamp!

, Madoptakt: Pro Bowl

Tags
Vis flere

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker