Madoptakter

Madoptakt uge 15: “Sunday Night Special” Eagles mod Rams

Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse. Football er ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser. Derfor sætter vi hver uge fokus på ugens kamp i et madperspektiv. Vi vil meget gerne se billeder af din færdige ret på Facebook eller Twitter.

I denne uge gør vi noget nyt, og sætter fokus den sene Sunday Night kamp mellem Philadelphia Eagles og Los Angeles Rams, der tørner sammen natten til mandag klokken 02:20 dansk tid.

Philadelphia, Pensylvanvia , Madoptakt uge 15: “Sunday Night Special” Eagles mod Rams

Lyden af mennesker der skriger som ørne, mens de hænger i lygtepælene, blandet med genklangen fra løbeskoene på en fritidsløber, der som alle andre lige skal op og løfte armene ved siden af Rocky Balboa statuen.. Ja du gættede det, vi er i Philadelphia.

Der var for under et år siden fest i gaden hos de nykårede Super Bowl mestre, men det kan være hårdt at havde været de bedste.. Ihvertfald hvis ikke man vinder kampe året efter, og det er desværre ikke de helt store juble scener, som fansene i “Philly” har kunne varme sig ved i år.

Men du skal ikke havde ondt af dem, for tilgengæld har Philadelphia fans noget helt særligt, som aldrig kan blive taget fra dem.

For udover at holdets hjemby huser centrale amerikanske ikoner som “The Liberty Bell” og “Independence Hall”, samt kulturinstitutioner som “Rocky Balboa” og Edgar Allen Poe, så har byen stadigvæk noget der slår dem alle..

Den legendariske: “Philly Cheese Steak”.

Der findes tonsvis af mennesker, som mener at “dette er den eneste rigtige måde at lave Philly cheese steak på”, men det handler i sidste ende om hvad der smager bedst. Derfor er denne opskrift special lavet til at fremhæve det bedste ved smagene, og derfor er kødet tilberedt i sous vide.

Opskriften er også fyldt med grønne peber stykker, som får ørnene til at lette, og forhåbentligt giver deres fans muligheden for at se hele situationen i et større “fugle”perspektiv.

For selvom at det ser ud til at blive svært i år, så husk at i er nykårede Super Bowl mestre, og at jeres hold kommer fra en by, der ovenikøbet er fødestedet for denne legendariske sandwich.

Så flyv ørne, flyv! Det skal nok gå det hele..

Find opskriften her.

Los Angeles, Californien , Madoptakt uge 15: “Sunday Night Special” Eagles mod Rams

Sol, kendte mennesker, knuste drømme og… kaffe?

Det er ikke kun NFL-hold der nye i Los Angeles, for en ny industri begynder at komme frem. Faktisk håber staten Californien, at det kan blive den næste store ting.

En kaffeindustri er nemlig begyndt at blomstre.

Og det er jo perfekt, for når man er football fan, men bor i Danmark, så skal man nogle gange kæmpe for at holde sig vågen om søndagen. Ihvertfald hvis man vil havde det hele med.

Det kan være svært, men frygt ej, for hjælpen er nær!

Inspireret af den blomstrenede kaffeindustri i Californien får du: Oreo-kaffecremes desserten!

Kaffe giver nemlig energi, og der er også rigeligt af hos Los Angeles Rams. Jeg ved af gode grunde ikke, hvad der er i morgenkoppen hjemme hos Robert Woods og Brandin Cooks, men det kunne godt være en stærk kaffe, for der er ihvertfald energi i stængerne, når de to receivere tonser forbi modstandernes cornerbacks.

Og det bliver nøglen til en Rams sejr, for de møder et Eagles hold der hårdt ramt af skader.

Specielt cornberback Sydney Jones, der i sidste uge blev brændt gang på gang Cowboys receivere, kan få en lang dag. Der er derfor en god mulighed for, at General Goff og Styrmand McVay kan guide deres tropper til en stor kamp mod de regerende Super Bowl-mestre.

Det bliver kamp du ikke vil gå glip af, og med denne dessert kan du holde dig vågen.

Så sig ikke at Gul Klud ikke hjælper de danske NFL-fans..

Find opskriften her.

Til info: Det skal nævnes, at jeg ikke er uddannet kok, men bare er en “kulturtosse” med en stor kogebogssamling, der sammen med en kammerat har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

God kamp!

Tags
Vis flere

Marc Skafte

Chefkokken...

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Close
Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker