Madoptakter

Madoptakt: Wild Card Weekend

Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse. Football er ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser. Derfor sætter vi hver uge fokus på ugens kamp i et madperspektiv. Vi vil meget gerne se billeder af din færdige ret på Facebook eller Twitter.

I denne uge sætter vi ikke fokus på én bestemt kamp, men på Wild Card-runden.

, Madoptakt: Wild Card Weekend

Så er det her! Slutspillet er over os.

Jeg ved ikke med jer, men for mig er denne tid på året altid lidt paradoksal. På den ene side bliver jeg enormt trist ved tanken om at slutspillet signalerer at enden på sæsonen, er ved at være nær, men på den anden side er jeg fuld af forventing, og sidder med en følelse af, at det først for alvor er nu at sæsonen går igang.

Men på trods af at sæsonen lakker mod enden, så er det jo godt, at vi kan trøste os med, at vi i denne weekend får høj kaliber “vind-eller-forsvind” football både lørdag OG søndag!

Og når NFL skruer op for niveauet, gør vi i køkkenet selvfølgelig også. Vi vil faktisk forsøge at gøre din slutspilsoplevelse, lidt mere specielt end det plejer.

Så i denne uge sætter vi fokus på noget, der kan samle os alle, og er perfekt hvis du har mange gæster:

Snacks og dip!

Men når nu det er slutspillet, så er det selvfølgelig ikke bare almindelige snacks vi serverer.

Derfor får du her to bud på nogle ikke helt almindelige snacksskåle. Den ene af dem kan du faktisk spise alt, inklusiv skålen!

Til dem der kan lide varme, og elsker at dyppe deres nachos i en spicy mix, kommer her opskriften på en tre lags burrito dip, der både kan mætte mange gæster, men også er nem og hurtigt at lave.

, Madoptakt: Wild Card Weekend

Find opskriften her.

Er du ikke så meget til det stærke køkken, og er du typen der slet ikke kan få nok af football, faktisk så meget at du altid har haft lyst at spise én, så er denne spinat/oste football lige noget for dig og dine chips!

, Madoptakt: Wild Card Weekend

Find opskriften her.

God fornøjelse derude!

Til info: Det skal nævnes, at jeg ikke er uddannet kok, men bare er en “kulturtosse” med en stor kogebogssamling, der sammen med en kammerat har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

God kamp!

Tags
Vis flere

Marc Skafte

Chefkokken...

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også

Close
Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker