Opskrift

Amerikanske Pandekager

Alle kan lide amerikanske pandekager. Sådan er det bare. Og de her er rigtig lækre. Tykke, fluffy og velsmagende.

Start din NFL-søndag på den mest amerikanske måde overhovedet. Med pandekager. Og ikke de der tynde danske nogen, der skal rulles med sukker eller Nutella. Nej, lav disse amerikanske pandekager og forkæl dem med Maple syrup. Med Ole Henriksens ord: I låv it…

Ingredienser


  • 4 dl hvedemel (250 g)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 25 g sukker
  • 1 stort æg
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk smeltet smør
  • Sirup (gerne amerikansk)
  • evt. blåbær

Sådan gør du:


1Sigt de tørre ingredienser ned i en skål.

2Lav et “krater” i midten.

3Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen.

4Det gør ikke noget hvis der er små klumper.

5Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med smør.

6

Dejen skal være tyk (ikke som en tynd dansk pandekagedej).


7INDSÆT TEKST.

8Varm en tykbundet stegepande og smør den.

9Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske.

10Lad dem bage til overfladen begynder at boble. vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun.

Tip: 
Skal det være ekstra lækkert smider du et par håndfulde blåbær i dejen. De koger ud under stegningen, og giver en fantastisk farve og smag.


Server
Med amerikansk maple-sirup, alternativt majssirup, måske en klat smør og med forskellige bær til.


 
 

Kunne du lide disse amerikanske pandekager? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Tags
Vis flere

Marc Skafte

Chefkokken...

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker