0 0
Amerikanske Pandekager

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
4 dl Hvedemel
2 tsk Bagepulver
1/2 tsk Salt
25g Sukker
1 Æg
3 dl mælk
1 spsk Smeltet smør
til servering Sirup
til servering Blåbær

Amerikanske Pandekager

Tykke, fluffy og velsmagende

Køkken:
  • 40min
  • Personer 2
  • Let

Ingredienser

Vejledning

Del

Alle kan lide amerikanske pandekager. Sådan er det bare.

Start din NFL-søndag på den mest amerikanske måde overhovedet. Med pandekager. Og ikke de der tynde danske nogen, der skal rulles med sukker eller Nutella. Nej, lav disse amerikanske pandekager og forkæl dem med Maple syrup. Med Ole Henriksens ord: I låv it…

Tip! Skal det være ekstra lækkert smider du et par håndfulde blåbær i dejen. De koger ud under stegningen, og giver en fantastisk farve og smag.

Sådan gør du

1
Færdig

Sigt de tørre ingredienser ned i en skål.

2
Færdig

Lav et "krater" i midten af de tørre ingredienser.

3
Færdig

Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen.
Det gør ikke noget hvis der er små klumper.

4
Færdig

Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med smør.
Dejen skal være tyk (ikke som en tynd dansk pandekagedej).

5
Færdig

Varm en tykbundet stegepande og smør den med smør

6
Færdig

Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske.

7
Færdig

Lad dem bage til overfladen begynder at boble. vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun.

8
Færdig

Server pandekagerne

Med amerikansk maple-sirup, alternativt majssirup, måske en klat smør og med forskellige bær til.

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Banana Cream Pie
næste
Apple Pie
tilbage
Banana Cream Pie
næste
Apple Pie

Skriv en kommentar