0 0
Armadilloæg I Rede – Texas’ Chili Cheese Tops!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Armadilloæg
12 Friske Jalapenos
150g Cheddar (mild)
500g Hakket kalv og flæsk
1 Æg
100g Revet cheddar
50g Hvedemel
1 tsk Knust chili
1 tsk Røget Paprika
1 tsk Spidskommen
1 tsk Hvidløgspulver
1 tsk Løgpulver
1 tsk Salt
1 tsk Peber
Coating
3 Æg
150g Rasp
Til stegning
1 liter Neutral olie
"REDEN"
2 dåser Bønner
1 dåse Majs
1 bundt Frisk Koriander
3 Avocado
2 Rød peberfrugt
1 Rødløg
1 skvæt Neutral olie
1 skvæt Limesaft
Blue Cheese Dressing
1 Pakke Gorgonzola
1 bøtte Creme fraiche
Et skævt Citronsaft
Salt + peber

Armadilloæg I Rede – Texas’ Chili Cheese Tops!

Køkken:

Spicy, sprød og greasy! Uimodståeligt!

  • 1,5 timer
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Armadilloæg

  • Coating

  • Til stegning

  • "REDEN"

  • Blue Cheese Dressing

Fremgangsmetode

Share

Elsker du chili cheese tops? Så har vi opskriften på hvordan man laver dem i Texas!

Armadilloæg i rede, er slet ikke hvad det lyder til. Faktisk langt fra! Vi har at gøre med en klassisk ret fra Texas, som vi har givet vores bud på. Ostefyldte jalapenos svøbt i frikadelle og paneret med rasp, giver den perfekte snack til din og dine venners sportsaften! Som rede har vi sammensat en lækker texansk bønnesalat med avokado, bønner, løg og meget mere !

Følg opskriften og oplev en smagsbølge fra USAs “Lone State” skylle ind over dig !

Velbekomme y’all!

Steps

1
Done

BLUE CHEESE DRESSING

Din blue cheese dressing har godt af at stå på køl inden brug. Så start med at lave den.

2
Done

BLUE CHEESE DRESSING

I en skål blander du din gorgonzola sammen med din creme fraiche. Sørg for at røre godt rundt og smag til med citron, salt og peber.

3
Done

ARMADILLOÆG

Start med at blande din fars. I en skål blander du hakket oksekød med olie, et æg, krydderier, salt og peber.

4
Done

ARMADILLOÆG

Tilsæt hvedemel og revet ost til farsen og rør grundigt rundt.
Farsen skal hænge godt sammen og være klæbrig. Når det hele er rørt godt sammen, sætter du den på køl.

5
Done

ARMADILLOÆG

Nu skal du udhule dine jalapenos. Skær toppen af, frigør kerner, skyld efter med vand, og læg den udhulede krop og top til side. Fortsæt denne proces.

6
Done

ARMADILLOÆG

Fyld nu dine jalapenos med revet cheddar. De kan godt stoppes godt, og skal bare fyldes helt op.

7
Done

ARMADILLOÆG

Svøb nu dine ostefyldte jalapenos med den fars du har haft på køl. Gerne et tyndt lag, men den skal stadig dække hele din jalapeno. Sæt dem kort tid på køl.
Når du svøber kan du igen sætte din top på, og lukke til med fars. Lad stilken stikke op af farsen.

8
Done

ARMADILLOÆG

I mens de køler ned, skal du piske dine tre æg sammen i en skål. I en anden skal blander du en 3/4 rasp, og blander 1/4 salt, hvidløgspulver og løgpulver sammen

9
Done

ARMADILLOÆG

Nu skal du panere dine armadilloæg. Først i æg, så i rasp, indtil den hele er dækket.

10
Done

ARMADILLOÆG

Læg dine panerede armadilloæg på en bageplade. Sprøjt bagepapiret og dine æg med med flydende fedtstof.

11
Done

ARMADILLOÆG

Bag dem ved 175 grader varmluft i 35-40 minutter.

12
Done

REDEN

Skyl bønnerne grundigt i koldt vand, for at fjerne dåsesmagen.
Hak peberfrugt, løg, avocado og koriander. Bland alle ingredienser i et fad og tilsæt et skvæt limesaft og lidt olie.

13
Done

REDEN

Når dine Armadillo æg er færdige, så læg dem nænsomt på toppen af din "rede" - så er det næsten ligesom at være i Texas!
De crispy, kødsvøbte chili cheese tops skæres over på midten, så den flydende cheddar dukker frem - næsten som en flydende æggeblomme. Det crunchy ydre er som en sprød skal på et æg, kødfarsen som en fast æggehvide, og smagen er spicy og lækker!

14
Done

VELBEKOMME Y'ALL!

Fun fact: Armadillos lægger slet ikke æg... ;)

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

previous
Halloweenkage med appelsinflødeskum
next
Reuben Sandwich – en klassiker!
previous
Halloweenkage med appelsinflødeskum
next
Reuben Sandwich – en klassiker!

Tilføj din kommentar

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function shell_exec() in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php:2 Stack trace: #0 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(810): require_once() #1 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/6/0/...', true, Array) #2 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #3 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/single-osetin_recipe.php(792): get_footer() #4 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/6/0/...') #5 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/6/0/...') #6 /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/6/0/...') #7 {main} thrown in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/themes/neptune-by-osetin/footer.php on line 2