Opskrift

“Boston Cooler” – En iskold dessert fra Detroit

Hvad er en Boston Cooler? Det er flødeis og Ginger Ale, og det er bare lækkert! 

Mangler du en hurtig og lækker dessert? Så er denne klassiker noget for dig! Syren fra Ginger Ale trænger utroligt lækkert igennem den runde flødesmag, og tilsammen giver det en perfekt balance i drinken. Denne drink er hverken tung eller let. Den er lige tilpas.

Du kan vælge at lave din vaniljeis fra bunden, eller købe en færdiglavet vaniljeis.

Ingredienser


  • 8 dl Ginger Ale Sodavand (Original bruger man mærket “Vernors Ginger Ale”, men som med så mange andre amerikanske varer, så kan den være svær at skaffe i DK.)
  • 6 – 7 “scoops” vanilje is

Sådan gør du:


1

Da denne drink kun består af to ingredienser, er den også utroligt simpelt at lave. Det hele handler om den rette dosering, og der skal man lige være lidt vågen. Lidt for meget af hver kan nemlig ødelægge balancen.

Når du går igang med at lave din drink, er der ikke så mange trin at følge. Du kommer simpelthen bare vaniljeisen, sammen med din afmålte Ginger Ale, ned i en blender.

Derefter blender du det hele sammen, indtil isen er blevet flydene, og der ingen klumper er tilbage.

Et godt tip kan være at have en gaffel ved hånden, for når du begynder at blende din is, kan det godt være lidt svært for blenderen at køre rigtigt. Er din is for kold, skal du blende lidt af gangen, stoppe og slukke for blenderen, og masse isen med din gaffel. Så kan du tænde for blenderen igen, og køre. 

Dette kan gentages indtil isen er helt blendet ud og drikken er glat.

Derefter serverer du med det samme, mens at drinken stadig er iskold.

Skål!


Kunne du lide denne Boston Cooler opskrift? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Tags
Vis flere

Marc Skafte

Chefkokken...

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker