Buffalo “Hot Legs”
De bedste du har smagt!

0 0
Buffalo “Hot Legs”

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
800g Kyllingelår Underlår er vores anbefaling, men overlår eller et mix kan også bruges
Frank's Hot Sauce
BBQ Sauce
125g Smør
2 tsk Hvidløgspulver
1 tsk Røget Paprika
2 tsk Bagepulver
Salt + peber
Neutral olie
Creme fraiche Til dip
Køkken:
  • 3 timer 10 min
  • Personer 2
  • Let

Ingredienser

Vejledning

Del

Glem alt om “Hot Wings”, saftige Hot Legs er det helt nye!

Der intet som kylling til din footballkamp, og denne opskrift har potentiale til lynhurtigt at blive et “must” til alle dine fremtidige kampe.

Det kan være svært at skaffe kyllingevinger i Danmark. Det kan lade sig gøre, både på nettet, og måske hos din slagter, men du skal være mere end almindelig heldig for at finde rå kyllingevinger hos din lokale købmand. Derfor har vi udviklet denne ret i stedet!

Kunne du lide opskriften på dette alternativ til Hot Wings? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Sådan gør du

1
Færdig

Læg dine kyllingelår i en skål. Vend dem derefter med hvidløgspulver, paprika (gerne røget), salt, peber og lidt olie. 

2
Færdig

Tricket til at få dine lår helt sprøde er, at gjnide dem godt med bagepulver  inden, at de kommer i ovnen. Bagepulveret kan med fordel tilføjes, når du allerede har kyllingen i skålen.
De skal se sådan her ud inden, at de skal i ovnen.

3
Færdig

Læg bagefter dine kyllingelår ud på en bagerist. Placer derefter en tom bageplade med bagepapir ét niveau under i ovnen. Den opsamler nu det saft, der måtte løbe af kødet, mens at de tilberedes.
Lad nu dine kyllingelår langtidsstege i ovnen ved 125 grader i 2-3 timer.

4
Færdig

Når der er 5-10 minutter tilbage af tilbedredningstiden, skal du slå din ovn over på funktionen “grill”. Det vil skabe det sprøde skind. Det kan være forskelligt fra ovn til ovn hvor “effektiv” grillfunktionen er, og det kan pludselig gå stærkt! Så husk at holde godt øje med, at du ikke brænder overfladen af dine kyllingelår på.

5
Færdig

Husk at checke at dine kyllingelår er gennemstegt, før at du går videre i opskriften.

6
Færdig

Når dine lår er færdige, skal du lave marinaden. Den består af 125 gram smeltet smør, en god sjat hotsauce, og en lille smule BBQ sauce til at søde det hele lidt op. 
Det hele røres sammen i en skål.

7
Færdig

Tilsæt din hotsauce efter smag og tolerance, men den endelige marinade må gerne få en dyb orange farve.
Hæld den færdige marinade ned i en stor skål.

8
Færdig

Nu skal du til det, som Amerikanerne kalder at “tosse” - altså at "ryste rundt". Dine kyllingelår skal simpelthen ned i den store skål med din smør/hot sauce-blanding, og så skal de rystes godt rundt, indtil at de alle er godt dækket til.
Og så er det er faktisk det!

9
Færdig

NB: Husk at lave noget dip til dine kyllingelår!

Vi anbefaler enten bluecheese dip, hvidløgs creme fraiche eller bare almindelig creme fraiche.

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Ostedip Football med spinat
næste
Trelags Burrito dip
tilbage
Ostedip Football med spinat
næste
Trelags Burrito dip

Skriv en kommentar