CornDogs
Dybstegte pølsehorn... på en pind?!

2 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Dej
3 dl Majsmel
2 dl Hvedemel
2 dl mælk
3/4 dl Sukker
4 tsk Bagepulver
1 Æg
Salt + peber
Til fremstilling af Corndogs
4 Pølser
4 Grillspyd Gerne kraftige
2 liter fritureolie
Sennep & Ketchup Til servering
Køkken:
  • 40min
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

  • Dej

  • Til fremstilling af Corndogs

Fremgangsmetode

Share

Så er det blevet tid til mega klassiker – Den amerikanske corndog! Den går til børnefødselsdage, housewarmings, svigerfamilien og så selvfølgelig til sport i TV! Vi snakker om klassikeren fra Texas – det “teaxkanske pølsebrød” om man vil: Corn Dogs… på en pind!

Vi giver dig en super hurtigt guide til hvordan du kan lave dine egne Corn Dogs på en pind! Det tager 2 minutter og er super simpelt!

Kunne du lide denne opskrift?
Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Steps

1
Done

Se videoen

I videoen viser vi dig præcis hvordan du laver Corndogs!

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Fish N’ Chips
next
Nachos Supreme!
previous
Fish N’ Chips
next
Nachos Supreme!

Tilføj din kommentar