0 0
Crab Cakes & Pecan-bagt Laks

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
Crab Cakes
2 Æg
2 Æggehvider
2 stængler Bladselleri Finthakket
3 Forårsløg Finthakket
1 Hvidløg Finthakket
1 tsk Hot Sauce
1/2 revet Citronskal
360g Krabbekød Gerne frisk krabbekød, ellers fra dåse
20 stk Saltkiks F.eks. TUC kiks
1 Toastbrød Tørt, knust til krummer
0,6 dl Hvedemel
1/4 tsk Salt
1/4 tsk Paprika
0,8 dl Olivenolie
Pecan-baked Laks
3 spsk Dijon sennep
3 spsk Smeltet smør
4 tsk Honning
1 skive Toastbrød
1,2 dl Pecan Nødder Hakkede
3 tsk Frisk persille Hakket
6 fileter Laks á ca. 125g pr. stk.
Salt + peber

Crab Cakes & Pecan-bagt Laks

Seahawks food!

Køkken:

Lækre crab cakes og bagt laks med pecan nødder

  • 60 min
  • Personer 6
  • Middel

Ingredienser

  • Crab Cakes

  • Pecan-baked Laks

Vejledning

Del

Elsker du mad og NFL, og er du Seattle Seahawks fan? Så læs med her!

Der er intet som mad og NFL! Seattles beliggenhed ud mod The North Pacific giver rig mulighed for at nyde af havets goder og der er således en stor fiskeindustri i byen. Flere udnævner laksen som Seattles signaturmad, men også muslinger og andre skaldyr er kendetegnet for byen.

En rigtigt “Seahawks-middag” kunne derfor fint bestå af fisk og eller skaldyr.

Vil du have mere mad og NFL? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Sådan gør du

1
Færdig

Crab Cakes

Pisk æg og hvider luftige og rør selleri, forårsløg, hvidløg, hot sauce og citronskal i.
Vend det drænede krabbekød, de knuste saltkiks og toastbrød i. Sæt skålen til side.

2
Færdig

Bland mel, salt og paprika i en dyb tallerken.

3
Færdig

Del krabbefarsen i 6 lige store portioner og form det til kugler (knug dem evt. lidt, så de drænes for overskydende væske) og tril dem i melet. Denne øvelse kan være lidt besværlig, da farsen ikke hænger så godt sammen, men det betaler sig.

4
Færdig

Læg kuglerne på en tallerken, dæk dem til og sæt dem i køleskabet i 30 min.

5
Færdig

Varm olien i en pande, læg forsigtigt kuglerne i den varme olie og pres dem let flade med en gaffel. Steg dem gyldne, ca. 5 min pr. side.

6
Færdig

Serveres som appetizer, snack eller som hovedret sammen med brød og en lille lækker frisk salat.

7
Færdig

Pecanbaked Laks

Smelt smørret og bland det med sennep og honning.

8
Færdig

Smuldr toastbrødet og bland det med de hakkede pecannødder og persillen.

9
Færdig

Fjern skindet fra laksen ved at tage en skarp kniv og skære langs skindet, skyl laksen og dup den tør.

10
Færdig

Læg filetterne i et ildfast fad, smør dem med sennepsblandingen og drys med pecannøddeblandingen.

11
Færdig

Bag i ovnen ved 200C i 10 – 15 min til kødet skrifter farve og laksen flager.
Serveres med godt brød og en god salat til og evt. en citronskive.

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Øl- og ostefondue
næste
NFLmings Chocolate Chip Cookies
tilbage
Øl- og ostefondue
næste
NFLmings Chocolate Chip Cookies

Skriv en kommentar