Dybstegt Apple Pie (Fritters)

0 0
Dybstegt Apple Pie (Fritters)

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
8 Æbler
2 ruller Butterdej (færdiglavet)
1 tsk Allehånde
2 tsk Kanel
1 tsk Kardemomme
1 tsk Stødt Nellike
8 spsk Muscodavosukker
1 spsk Maizena majstivelse
2 spsk Vand
til drys Flormelis
til drys Kanel
Køkken:

Dine tænder kommer til at løbe i vand! MUMS!

  • 1,5 timer
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

Vejledning

Del

Elsker du også en klassisk apple pie? Det gør vi også! Men vi har udviklet lidt på klassikeren, og lavet en lækker mundret bid, som kan gå til alle dine sportsaftener!

Vores dybstegte apple pie er en lækker mundret bid, som giver dig alt hvad en dessert skal kunne! Den har masser af sødme, men også gode efterårs-krydderier, som leder tankerne hen mod Thanksgiving og pumpkin spice!

Den kan bruges til alle dine sportsaftener, om det så er en grundspils kamp i håndbold, VM i fodbold eller Super Bowl!

Se at komme i gang, du vil ikke fortyde det. Det er bar en lækker og nem dessert, som kan gå hen og blive en ny klassikker!

God fornøjelse !

Sådan gør du

1
Færdig

Skræl dine æbler

2
Færdig

Skær dine æbler ud

3
Færdig

Kompot

Bland kanel, kardemomme, allehånde, stødt nellike, muscovadosukker og æbler sammen i en gryde.

4
Færdig

Kompot

Steg nu det hele ved medium varme indtil dine æbler er blevet møre i det. Forvent en 6-7 minutter.

5
Færdig

Kompot

Tilsæt din smør undervejs, og rør godt rundt.

6
Færdig

Majstivelse

Bland din 1 spsk. majsstivelse sammen med 2 spsk. vand, og rør godt rundt.

7
Færdig

Kompot

Tilføj nu majstivelsen til din kompot, og rør det godt rundt.

8
Færdig

Sæt din kompot på køl

Når din kompot er er færdig, skal den køle ned. Lad den stå og dampe af, og kom den derefter i køleskabet i en 25-30 minutter.

9
Færdig

Kompot som fyld

Når din kompot er kølet helt ned, skal den placeres i små klatter, på din butterdej. Mål gerne op på din butterdej, og marker hvor store dine apple fritters skal være. Vi kunne få plads til 9 styks på en færdiglavet butterdej.
Husk at der skal være plads til at man lukke desserten godt til i kanterne. Så ikke noget med at overfylde dem. Så kan man risikere at de åbner under friture.

10
Færdig

Luk din dessert

Når din kompot er placeret, kommer du din anden butterdej henover.

11
Færdig

Luk dem godt

Luk dem godt til - sørg for at presse lidt.

12
Færdig

Skær dem ud

Skær dem nu ud - husk god plads i kanten!

13
Færdig

Skær dem ud

Skær dem nu ud - husk god plads i kanten!

14
Færdig

Luk dem godt i kanten

Luk dem nu godt i kanterne. Brug en gaffel.

15
Færdig

Sæt dem på frys.

Sæt dem nu på frys i en halv time. Dette er vigtigt for at den friturestegning kommer til at lykkes.

16
Færdig

Dybsteg dem

Efter fryseren er de klar til at blive dybstegt. Hold temperaturen på 175-180 grader under hele forløbet. De skal have til de er gyldne og brune. Regn med 5-7 minutter pr. dessert (efter størrelse)

17
Færdig

Efter stegning

Så snart de er klar, skal de op på en tallerken med køkkenrulle. Lad nu lidt af olien blive suget ud, inden du pynter med flormelis og ekstra kanel.

18
Færdig

Velbekomme!

    Marc Skafte

    NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

    Anmeldelser

    Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
    Cote de boeuf
    tilbage
    Cote de Boeuf – KONGEN AF BØF!
    næste
    Nopales TACOS! (kaktussalat)
    Cote de boeuf
    tilbage
    Cote de Boeuf – KONGEN AF BØF!
    næste
    Nopales TACOS! (kaktussalat)

    Skriv en kommentar