Ingredienser
-
8 Æbler
-
2 ruller Butterdej (færdiglavet)
-
1 tsk Allehånde
-
2 tsk Kanel
-
1 tsk Kardemomme
-
1 tsk Stødt Nellike
-
8 spsk Muscodavosukker
-
1 spsk Maizena majstivelse
-
2 spsk Vand
-
til drys Flormelis
-
til drys Kanel
Fremgangsmetode
Elsker du også en klassisk apple pie? Det gør vi også! Men vi har udviklet lidt på klassikeren, og lavet en lækker mundret bid, som kan gå til alle dine sportsaftener!
Vores dybstegte apple pie er en lækker mundret bid, som giver dig alt hvad en dessert skal kunne! Den har masser af sødme, men også gode efterårs-krydderier, som leder tankerne hen mod Thanksgiving og pumpkin spice!
Den kan bruges til alle dine sportsaftener, om det så er en grundspils kamp i håndbold, VM i fodbold eller Super Bowl!
Se at komme i gang, du vil ikke fortyde det. Det er bar en lækker og nem dessert, som kan gå hen og blive en ny klassikker!
God fornøjelse !
Steps
1
Done
|
Skræl dine æbler |
2
Done
|
Skær dine æbler ud |
3
Done
|
Kompot |
4
Done
|
Kompot |
5
Done
|
Kompot |
6
Done
|
Majstivelse |
7
Done
|
Kompot |
8
Done
|
Sæt din kompot på kølNår din kompot er er færdig, skal den køle ned. Lad den stå og dampe af, og kom den derefter i køleskabet i en 25-30 minutter. |
9
Done
|
Kompot som fyldNår din kompot er kølet helt ned, skal den placeres i små klatter, på din butterdej. Mål gerne op på din butterdej, og marker hvor store dine apple fritters skal være. Vi kunne få plads til 9 styks på en færdiglavet butterdej. |
10
Done
|
Luk din dessert |
11
Done
|
Luk dem godt |
12
Done
|
Skær dem ud |
13
Done
|
Skær dem ud |
14
Done
|
Luk dem godt i kanten |
15
Done
|
Sæt dem på frys. |
16
Done
|
Dybsteg dem |
17
Done
|
Efter stegning |
18
Done
|
Velbekomme! |