Ingredienser
-
LøgGerne store
-
Cheddar
-
Jalapenos
-
Panko RaspKan købees her: https://wakuwaku.dk/50-panko
-
Hvedemel eller Tempuramel
-
3 Æg
-
4 liter fritureolie
-
Knust chili
-
Hvidløgspulver
-
Paprika
-
Salt + peber
-
Creme fraicheTil dip
Fremgangsmetode
Hvorfor nøjes med standard løgringe når du kan fylde dem ost og jalapenos?
Løgringe er en klassiker, men nogle gange har klassikere godt af at blive opdateret. I denne opskrift viser og fortæller vi hvordan du kan lave fyldte Chili-Cheese løgringe.
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/gQDL3FZc5Hk”]
[su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]
Steps
1
Done
|
For at lave fyldte Chili-Cheese løgringe, skal du starte med at pille dine løg og skære dem ud i brede skiver/ringe. Forsøg at lave dem lige brede, og hav i mende at der skal være plads til fyld. |
2
Done
|
Skub lige så forsigtigt ringene ud af dine skårede skiver, og placer den yderste ring på et spækbræt. |
3
Done
|
Nu skal du så gå et bare led ind i løget, og finde en ring der kan være din løgrings midte. Ringen skal hverken være for lille eller for stor, da dette kan give problemer med at holde på fyldet når ringene skal vendes i æg og mel. |
4
Done
|
Nu er du klar til at skære din ost og jalapenos til. Skær dine jalapenos over på midten, og skær din ost i skiver så de passer med højden på dine løgkanter. Tilpas dem så der er plads til et stykke jalapenos i hver side. |
5
Done
|
Nu skulle du gerne kunne mase dine halve jalapenos mellem oste skiverne så det hele sidder i spænd. |
6
Done
|
Fortsæt dette indtil du har den ønskede mængde løgringe. |
7
Done
|
Flyt nu dine løgringe over i et fad, og sæt det i fryseren i en time. Dette gør at dine løgringe bliver faste nok til, at du kan vende dem i mel blandingen uden at de går fra hinanden. Afhængigt af frysertype og mængde af løgringe, kan det være at en time ikke er nok. Hvis det er tilfældet giver du dem bare lidt ekstra tid til de er faste. |
8
Done
|
Når dine løgringe kommer ud af fryseren skal de vendes i mel og æg. Slå dine æg ud i en skål og rør det sammen, og bland din rasp og mel sammen i en anden skål. Halvdelen af skålen skal være rasp og den anden halvdel mel. Tilføj meget gerne paprika, chili, salt eller andre krydderier til din melblanding. |
9
Done
|
Dyb nu dine løgringe en efter en i først melblandingen, så over i æggene, og tilbage igen. Forstæt dette indtil at dine løgringe er godt dækkede. |
10
Done
|
Nu skal dine løgringe i frituren. Husk at du arbjeder med MEGET varm olie, og det er vigtigt at bruge instrumenter der kan tåle varmen. Gå efter 140-150 grader, og forsøg at holde den varme. |
11
Done
|
Lad nu dine løgringe blive gylden brune, og tag dem op en efter en. |
12
Done
|
Server med cremefraiche eller anden dip. |
13
Done
|
Velbekomme med dine fyldte Chili-Cheese løgringe! |