0 0

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
Løg Gerne store
Cheddar
Jalapenos
Panko Rasp Kan købees her: https://wakuwaku.dk/50-panko
Hvedemel eller Tempuramel
3 Æg
4 liter fritureolie
Knust chili
Hvidløgspulver
Paprika
Salt + peber
Creme fraiche Til dip

Fyldte Chili-Cheese løgringe

Køkken:

Sprøde løgringe med smeltet ost og et spicy kick!

  • 35 min
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

Vejledning

Del

Hvorfor nøjes med standard løgringe når du kan fylde dem ost og jalapenos?

Løgringe er en klassiker, men nogle gange har klassikere godt af at blive opdateret. I denne opskrift viser og fortæller vi hvordan du kan lave fyldte Chili-Cheese løgringe.

Kunne du lide denne opskrift?
Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Sådan gør du

1
Færdig

For at lave fyldte Chili-Cheese løgringe, skal du starte med at pille dine løg og skære dem ud i brede skiver/ringe. Forsøg at lave dem lige brede, og hav i mende at der skal være plads til fyld.

2
Færdig

Skub lige så forsigtigt ringene ud af dine skårede skiver, og placer den yderste ring på et spækbræt.

3
Færdig

Nu skal du så gå et bare led ind i løget, og finde en ring der kan være din løgrings midte. Ringen skal hverken være for lille eller for stor, da dette kan give problemer med at holde på fyldet når ringene skal vendes i æg og mel.

4
Færdig

Nu er du klar til at skære din ost og jalapenos til. Skær dine jalapenos over på midten, og skær din ost i skiver så de passer med højden på dine løgkanter. Tilpas dem så der er plads til et stykke jalapenos i hver side.

5
Færdig

Nu skulle du gerne kunne mase dine halve jalapenos mellem oste skiverne så det hele sidder i spænd.

6
Færdig

Fortsæt dette indtil du har den ønskede mængde løgringe.

7
Færdig

Flyt nu dine løgringe over i et fad, og sæt det i fryseren i en time. Dette gør at dine løgringe bliver faste nok til, at du kan vende dem i mel blandingen uden at de går fra hinanden. Afhængigt af frysertype og mængde af løgringe, kan det være at en time ikke er nok. Hvis det er tilfældet giver du dem bare lidt ekstra tid til de er faste.

8
Færdig

Når dine løgringe kommer ud af fryseren skal de vendes i mel og æg. Slå dine æg ud i en skål og rør det sammen, og bland din rasp og mel sammen i en anden skål. Halvdelen af skålen skal være rasp og den anden halvdel mel. Tilføj meget gerne paprika, chili, salt eller andre krydderier til din melblanding.

9
Færdig

Dyb nu dine løgringe en efter en i først melblandingen, så over i æggene, og tilbage igen. Forstæt dette indtil at dine løgringe er godt dækkede.

10
Færdig

Nu skal dine løgringe i frituren. Husk at du arbjeder med MEGET varm olie, og det er vigtigt at bruge instrumenter der kan tåle varmen. Gå efter 140-150 grader, og forsøg at holde den varme.

11
Færdig

Lad nu dine løgringe blive gylden brune, og tag dem op en efter en.

12
Færdig

Server med cremefraiche eller anden dip.

13
Færdig

Velbekomme med dine fyldte Chili-Cheese løgringe!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Triple Mac N’ Cheese
næste
Philly Cheesesteak-pizza med Claus Elming!
tilbage
Triple Mac N’ Cheese
næste
Philly Cheesesteak-pizza med Claus Elming!

Skriv en kommentar