Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499

Grilled Cheese Donut
En kombination der bare virker!

0 0
Grilled Cheese Donut

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
En masse Donuts https://www.eatmysports.dk/opskrifter/hjemmelavede-donuts/
Ost brug gerne en god cheddar eller Monterey Jack
Smør
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499
Køkken:

Ost OG donuts??? Hvad kan gå galt?

  • 10 min
  • Personer 8
  • Middel

Ingredienser

Fremgangsmetode

Share

Har du prøvet at grille dine donuts? Hvis ikke, så er det på tide!

Kan man lave en donut om til sandwich? Selvfølgelig, det er jo bare brød?

Men spiser man den så som en dessert, til aftensmad eller morgenmad? Se det er måske mere en gråzone. Som med flere andre desserter mødes det søde og det salte i en god symbiose, men der er også meget over denne ret, som både skriger frokost og morgenmad. Men hvad gør det? Så kan du jo bare indtage den flere gange i døgnet.

Man kan anskue denne opskrift på mange måder. Enten vil man blive udfordret, eller også vil det være det nemmeste man har prøvet. Det hele handler nemlig om: Vil du lave dine donuts selv? Eller vil du købe dem færdigbagte?

Gør du det sidste, så er der minimum forberedelse, og du vil næsten ikke opdage, at du har været i køkkenet. Vælger du derimod at kaste sig ud i projektet at lave dine egne donuts, så er der både en del sjov, men også udfordring i vendte.

Så hvis du/i har god tid på søndag, anbefaler vi klart, at du giver dig i kast med at lave dine egne hjemmelavede donuts.

Du finder vores fremragnede opskrift på hjemmelavede donuts her.

Kunne du lide denne opskrift?
Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Steps

1
Done

Vi er ude i noget der er ret så simpelt.

For når først, at du har lavet dine donuts, er det simpelthen bare at skære dem igennem, tilføje osten, og enten stege den på panden i smør, eller smide dem i toasteren, indtil at sukkeroverfladen har gjort donuten sprød, og osten er smeltet i midten.

Der er faktisk ikke mere til det end det.

Det er dog en speciel smagsoplevelse, og det salte ost, overfor det søde i en sukkerdonut, fungerer rigtigt fint.

Så bon appetit!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Hjemmelavede Donuts
next
Po’ Boy Sandwich
previous
Hjemmelavede Donuts
next
Po’ Boy Sandwich

Tilføj din kommentar