Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499
  • Home
  • Cykling
  • “Juicy Lucy” – Burger med smeltet ost i midten!
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
Burgerboller
Hakket oksekød
Cheddar
1 helt Hvidløg
Olivenolie
Smør
Tomater
Pickles
Bullfighter Steak Brugerdressing
Mayonnaise https://wakuwaku.dk/28-mayonnaise
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/0/3/eatmysports.dk/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499

“Juicy Lucy” – Burger med smeltet ost i midten!

Køkken:

Ost inde i bøffen? Drømme kan blive til virkelighed!

  • 40 min
  • Personer 1
  • Middel

Ingredienser

Fremgangsmetode

Share

Elsker du burger med ost? Så skal du læse med her! Vi giver dig vores bud på Minnesotas “Juicy Lucy”. Her osten inde i bøffen og smelter ud når du skærer igennem den.

Vi lærer dig hvordan du samler din bøf, og sørger for at osten har den rette konsistens.

I videoen samler vi vores bud på burgeren, men du kan selvfølgelig samle den på din egen måde. Alle ingredienser der bliver brugt i videoen, kan købes hos MENY i Rotunden i Hellerup. Hvis du gerne vil lave din egne burgerboller, kan du bruge vores opskrift.

Kunne du lide denne opskrift?
Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Steps

1
Done

Start med at tage dit hakkede kød ud af pakken. Læg det på et stort spækbræt oven på et stykke bagepapir.

2
Done

Fold nu kødet over på midten, og rul en "pølse" af farsen.

3
Done

Skær to bøffer ud af farsen.

4
Done

Tag nu en kødhammer, og bank dine bøffe tynde. Du kommer til at ligge begge bøffer sammen, så derfor er det vigtigt at den samlede bøf ikke bliver alt for tyk.

5
Done

Efter du har banket dine bøffer, lægger du nogle skiver cheddar i på den ene bøf, og lægger den anden bøf oven på.

6
Done

Luk nu bøffen godt sammen, så osten ikke begynder at løbe ud når du steger den. Krydr med salt og peber på begge sider.

7
Done

Når bøffen er forsvarligt lukket skal du stege den. Varm noget olie op ved svag varme, skær bunden af hvidløg og placer det på banen. Lad nu det hele varme op til en god temperatur.

8
Done

Når panden er varm, lægger du bøffen på, og giver den, afhængigt at tykkelse, 2-3 minniutter på den ene side.
Derefter vender du bøffen, kommer en klat smør på panden, og bader din bøf det smeltede smør. Giv samme stegetid til denne side.

9
Done

Din Juicy Lucy-bøf er nu klar til at komme i burgeren! Velbekomme!!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Wisconsin’s Honning/Vanilje-Budding
next
Chimichangas – Den Dybstegte Burrito
previous
Wisconsin’s Honning/Vanilje-Budding
next
Chimichangas – Den Dybstegte Burrito

Tilføj din kommentar