Ingredienser
-
Burgerboller
-
Hakket oksekød
-
Cheddar
-
1 helt Hvidløg
-
Olivenolie
-
Smør
-
Tomater
-
Pickles
-
Bullfighter Steak Brugerdressing
-
Mayonnaisehttps://wakuwaku.dk/28-mayonnaise
Fremgangsmetode
Elsker du burger med ost? Så skal du læse med her! Vi giver dig vores bud på Minnesotas “Juicy Lucy”. Her osten inde i bøffen og smelter ud når du skærer igennem den.
Vi lærer dig hvordan du samler din bøf, og sørger for at osten har den rette konsistens.
I videoen samler vi vores bud på burgeren, men du kan selvfølgelig samle den på din egen måde. Alle ingredienser der bliver brugt i videoen, kan købes hos MENY i Rotunden i Hellerup. Hvis du gerne vil lave din egne burgerboller, kan du bruge vores opskrift.
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/ydLfsNLM7u8″] [su_box title=”Kunne du lide denne opskrift? “]Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed! [/su_box]
Steps
1
Done
|
Start med at tage dit hakkede kød ud af pakken. Læg det på et stort spækbræt oven på et stykke bagepapir. |
2
Done
|
Fold nu kødet over på midten, og rul en "pølse" af farsen. |
3
Done
|
Skær to bøffer ud af farsen. |
4
Done
|
Tag nu en kødhammer, og bank dine bøffe tynde. Du kommer til at ligge begge bøffer sammen, så derfor er det vigtigt at den samlede bøf ikke bliver alt for tyk. |
5
Done
|
Efter du har banket dine bøffer, lægger du nogle skiver cheddar i på den ene bøf, og lægger den anden bøf oven på. |
6
Done
|
Luk nu bøffen godt sammen, så osten ikke begynder at løbe ud når du steger den. Krydr med salt og peber på begge sider. |
7
Done
|
Når bøffen er forsvarligt lukket skal du stege den. Varm noget olie op ved svag varme, skær bunden af hvidløg og placer det på banen. Lad nu det hele varme op til en god temperatur. |
8
Done
|
Når panden er varm, lægger du bøffen på, og giver den, afhængigt at tykkelse, 2-3 minniutter på den ene side. |
9
Done
|