Lækker kødbollesandwich
Som Mama laver den

0 0
Lækker kødbollesandwich

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Dine tænder kommer til at løbe i vand..

  • 1,5 timer
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

Vejledning

Del

Hvad har Patrick Mahommes armstyrke tilfælles med kødboller i sandwich? De er lavet af det samme stof, som kun drømme er gjort af. Så er der Kødbollesandwich!

Denne amerikanske klassiker bør være med til alle dine football-aftener. Se at komme igang med din Kødbollesandwich!

Kunne du lide denne opskrift?
Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Sådan gør du

1
Færdig

Tomatsauce

Start med at tænde din ovn på 175 grader.
Placer derefter dine tomater på stilk på en bageplade sammen med hvidløg, rødløg og basilikum. Overhæld derefter med olivenolie.

2
Færdig

Tomatsauce

Lad det nu stå i ovnen og “hygge” sig i minimum en time.  Dine tomater ser  ud som på billedet, når de er færdige.

3
Færdig

Tomatsauce

Når dine tomater er færdige, fjerne du stilken, og kommer hele indholdet i en blender. Husk at tage skrællen af dit bagte hvidløg inden det kommer i blender. Blend nu det hele sammen til det bliver en samlet masse.

4
Færdig

Tomatsauce

Overfør nu den blendede tomatmasse til en gryde.

Få massen op og koge, og skru derefter ned på svag varme, så det kun står og småsimrer. Nu koger din tomatmasse ind, og bliver derved tykkere og mere kraftig i smagen.

Husk at røre i massen engang imellem, og smag til med både tomatpasta, og sukker undervejs.

Imens at din tomatmasse koger ind, kan du begynde at lave din fars, til dine kødboller.

5
Færdig

Kødboller

I en skål blander du dine æg, rasp, parmesan, oregano, timian, salt og peber samt dit hakkede kalvekød.

Rør nu det hele sammen til en fast fars.

6
Færdig

Kødboller

Når din fars er rørt godt sammen, skal du begynde at forme dine kødboller. Her er det en god ide, ikke at lave dem alt for store, da de i sidste ende bare skal være fyld i en sandwich.

7
Færdig

Kødboller

Når der er formet og klar, skal de på en pande med olie, og steges først ved høj varme, indtil at de har en let stegeskorpe. Dernæst skruer du ned, og lader dem tilberede ved lav varme.

8
Færdig

Kødboller

Når dine kødboller er tæt på at være tilbedredte, tager du din tomatsauce og hælder ned over dem på panden.

9
Færdig

Kødboller

Lad nu det hele stå og stege ved lav varme i en 10-15 minutter. Du kan eventuelt toppe med lidt frisk basilikum.

10
Færdig

Ricotta-fyld

Imens at dine kødboller tilbereder færdig i tomatsaucen, skal du røre din ricotta op med frisk mynte og frisk basilikum. Hak ligedele frisk mynte og basilikum fint, og rør det hele sammen i en skål.

Når du har rørt det hele sammen, kan du sætte dine brød i ovnen, og begynde at gøre klar til at samle din sandwich.

11
Færdig

Saml din sandwich

Du samler din sandwich sådan her:

Mens brødet stadig er varmt, smører du din ricotta blanding på begge indersider af brødet.

Dernæst kommer dine kødboller i tomat sauce ind.
Top med friskrevet parmesan og frisk basilikum.

12
Færdig

Velbekomme!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Po’ Boy Sandwich
næste
Hjemmelavede burgerboller / Hotdogbrød
tilbage
Po’ Boy Sandwich
næste
Hjemmelavede burgerboller / Hotdogbrød

Skriv en kommentar