0 0
Philly Cheesesteak

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
4 Oksebøffer
4 Grøn Peberfrugt
3 Løg
400g Ost Vi anbefaler en blanding af Gouda og Cheddar
4 Brød Bløde sandwich flutes
Salt + peber

Philly Cheesesteak

En klassiker tilberedt i Sous Vide

Køkken:
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

Vejledning

Del

Så kan det vidst ikke blive mere klassisk. Philly Cheesesteak, behøver vi sige mere?

Du har sikkert hørt om denne famøse, sagnomspundne og højt diskutterede sandwich. Og hvis ikke – hvilken sten har du så boet under?!

Philly Cheesesteak er en af de mest berømte sandwiches i USA, og debatten om hvordan den oprindelige og mest autentiske udgave opstod, hvor i Philly den stammer fra og præcis hvordan den bør laves, grænser sig til religion i byen på østkysten.

Vores udgave ser stort på tradition og har hverken Cheesewhip eller Provolone ost, som mange proklamerer er de eneste to typer ost der må komme i nærheden af denne sandwich.
Næh, vores udgave er vores helt egen, men som alligevel består af de samme grundelementer, og som med garanti smager mindst ligeså godt – vi tør næsten godt sige bedre – end dem du får på gaden i Philadelphia!

Ja, så er det sagt! Men hey, prøv selv opskriften, så kan du jo skrive en kommentar herinde om vi har ret eller ej 😉

Der er i denne opskrift brugt oksefilet, men ribeye fungerer også godt.
Hvis ikke du har et sous vide-kar, kan du enten lave oksefilten i ovnen eller på en pande. Brug de samme krydderier, men husk at tilpasse stegetiden.

 

Skridt

1
Færdig
2 timer

Tilbered bøfferne Sous Vide

Start med at vakumpakke dit kød. Husk at komme hvidløgspulver, salt og peber med ned i pakken inden du lukker den.
Sænk nu dit kød i dit sous vide-kar, og lad det få to timer ved 55 grader.
Når der er cirka en time tilbage af tilberedningstiden på kødet, kan du begynde på det grønne.

2
Færdig
30min

Tilbered løg og peberfrugt

Skær løg og peberfrugter i halve ringe, og kom dem på en pande med olie.
Nu skal det bare ligge på en overdækket pande, ved svag varme og rigtigt hygge sig, gerne mindst en halv time.

3
Færdig
3 min

Steg kødet

Når dit kød er færdigt tager du op af “badet” og skærer fedtkanten fra. Derefter skærer du det møre kød i tynde skiver.
Steg det derefter på panden, sammen med din peberfrugt/løg blanding, ved lav varme, og med olivenolie, cayennepeber og hvidløg. Husk at kødet allerede er tilberedt, så det handler om at det skal give smag og få lidt stegeskorpe. Men der skal ikke meget tilberedning til!
Tilsæt løg og peberfrugt blanding, rør sammen.

4
Færdig

Glem ikke osten!

Læg derefter ost ovenpå. Husk et låg på panden så osten smelter. Husk at det ikke må få for lang tid, da dit kød allerede er tilberedt!

5
Færdig

Saml din Philly Cheesesteak Sandwich

Så snart at osten er lagt på panden, sætter du dit brød i oven.
Når dit brød er varmt, skal du bare samle din sandwich, og voila!
Server med pomfritter eller chips, og lad tankerne vandre direkte til "The streets of Philadelphia"

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Trelags Burrito dip
næste
Cheddar/Karamel Popcorn
tilbage
Trelags Burrito dip
næste
Cheddar/Karamel Popcorn

Skriv en kommentar