Ingredienser
-
4 Oksebøffer
-
4 Grøn Peberfrugt
-
3 Løg
-
400g OstVi anbefaler en blanding af Gouda og Cheddar
-
4 BrødBløde sandwich flutes
-
Salt + peber
Fremgangsmetode
Så kan det vidst ikke blive mere klassisk. Philly Cheesesteak, behøver vi sige mere?
Du har sikkert hørt om denne famøse, sagnomspundne og højt diskutterede sandwich. Og hvis ikke – hvilken sten har du så boet under?!
Philly Cheesesteak er en af de mest berømte sandwiches i USA, og debatten om hvordan den oprindelige og mest autentiske udgave opstod, hvor i Philly den stammer fra og præcis hvordan den bør laves, grænser sig til religion i byen på østkysten.
Vores udgave ser stort på tradition og har hverken Cheesewhip eller Provolone ost, som mange proklamerer er de eneste to typer ost der må komme i nærheden af denne sandwich.
Næh, vores udgave er vores helt egen, men som alligevel består af de samme grundelementer, og som med garanti smager mindst ligeså godt – vi tør næsten godt sige bedre – end dem du får på gaden i Philadelphia!
Ja, så er det sagt! Men hey, prøv selv opskriften, så kan du jo skrive en kommentar herinde om vi har ret eller ej 😉
Der er i denne opskrift brugt oksefilet, men ribeye fungerer også godt.
Hvis ikke du har et sous vide-kar, kan du enten lave oksefilten i ovnen eller på en pande. Brug de samme krydderier, men husk at tilpasse stegetiden.
Steps
1
Done
2 timer
|
Tilbered bøfferne Sous VideStart med at vakumpakke dit kød. Husk at komme hvidløgspulver, salt og peber med ned i pakken inden du lukker den. |
2
Done
30min
|
Tilbered løg og peberfrugt |
3
Done
3 min
|
Steg kødetNår dit kød er færdigt tager du op af “badet” og skærer fedtkanten fra. Derefter skærer du det møre kød i tynde skiver. |
4
Done
|
Glem ikke osten! |
5
Done
|
Saml din Philly Cheesesteak Sandwich |