0 0
Potato Skins

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
8 Bagekartofler
8 skiver Bacon
2 spsk Olivenolie
2 kopper Revet cheddar
8 spsk Creme fraiche
Til pynt Frisk Purløg
Salt + peber

Potato Skins

Køkken:
  • 80min
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

Vejledning

Del

Fyldte kartofler er bare superlækkert!

Som snack eller tilbehør til en stor fed steak – disse potato skins er fantastiske uanset hvad!

Denne opskrift er meget nem at gå til og dine venner vil elske dig for den. Du kan lave dine potato skins enten i ovnen og mikrobølgeovnen. Men de bliver altså bedst i en almindelig ovn. I opskriften står der “kop”. Det er et typisk amerikansk mål, og svarer nogenlunde til et sennepsglas eller en stor kaffekop.

Kunne du lide denne opskrift på fyldte kartofler? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Sådan gør du

1
Færdig

Varm ovnen op til 225 grader.

2
Færdig

Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem møre  – 45 til 60 minutter.
Lad dem afkøle indtil de er lune og skær dem i to halvdele (på langs)
Skru ovnen ned på 180 grader (den skal vi bruge igen senere)

3
Færdig

Brug en ske til at tage “kartoffel-kødet” ud af skrællerne.
Efterlad en halv cm. kød hele vejen rundt i skrællen.
Gem kødet til noget andet, fx. kartoffelmos i morgen.

4
Færdig

Fyld en cm. olie i en høj pande og opvarm ved høj varme.
Hold øje med panden. Det er piiiiisse farligt, hvis du glemmer olien.

5
Færdig

Kom dine skins  ned i olien med skindsiden nedad.
Kog dem af to omgange til de er gyldenbrune
Læg dem på et stykke køkkenrule og lad dem dryppe af.

6
Færdig

Læg dine skins i en bradepanden med skindsiden nedad
Fordel bacon og ost jævnt ned i de 8 skins

7
Færdig

Stil ind i ovnen og bag dem indtil osten bobler og begynder at brune let.

8
Færdig

Tag dine skins ud af ovnen. Giv dem lidt salt og peber

9
Færdig

Server med creme fraiche, hakket purløg og måske endda guacamole.

Stefan

Madentusiast med speciale i alt fra den gyldne brønd til alt der spises med pinde. Autodidakt - men har været i lære siden barnsben. Siger aldrig nej til en IPA, en rød bøf eller en udfordring!

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
NFLmings Chocolate Chip Cookies
næste
Corn chowder
tilbage
NFLmings Chocolate Chip Cookies
næste
Corn chowder

Skriv en kommentar