OpskriftVideo

Video: Refried Beans

Refried Beans er en delikat og alsidig tilbehørs-ret, som kan give et lækkert latin-amerikansk indspark til mange retter.

Refried beans er ikke bare til dig, som elsker bønner, nej, selv den største “bønner-hader” kan blive konverteret med denne ret. Retten er fuldstændigt unik i sine mange smage, og konsistensen er fløjlsblød og lækker som intet andet! Så der er vidst ikke så meget andet og sige end: Se så at komme igang!

Ingredienser


  • 2-3 dåser bønner (bland gerne røde og sorte bønner)
  • Olivenolie
  • 3-4 fed Hvidløg
  • Frisk Chili
  • Salt og Peber
  • Spidskommen
  • Lime Juice

Sådan gør du:


1Skær dit hvidløg og din chili ud i fine stykker.

2

Kom derefter godt med olie på din pande og varm panden op.

Når panden har fået varme, tilføjer du din chili og hvidløg, og lader dem hurtigt svitse af på panden. De må ikke blive brændte! De skal bare afgive smag til olien.


3

Derefter skruer du ned på lavere varme, og tilføjer alle dine bønner.

I takt med at varmen trænger igennem bønnerne, kan du begynde at mose dem lige så stille. Fortsæt med dette indtil at bønnerne har den ønskede konsistens.


4

Du kan med fordel tilføje lidt olie en gang imellem efter behov. Det skal ikke blive for tørt.


5

Ekstra tip! Du kan med fordel tilføje lidt spidskommen og et skævt limejuice til dine refried beans. Vores erfaring er, at det giver lidt mere dybde til retten.

Husk at smage retten til med chili. Dine bønner må godt være det komplimenterende “ekstra spark” til dine retter.

Når du er færdig skulle du gerne have en cremet og blød bønne-masse, som vil gå godt til mange retter!


Kunne du lide denne opskrift på refried beans? Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – samt finde flere opskrifter her.

Tags
Vis flere

Marc Skafte

Chefkokken...

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker