0 1

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
8 skiver Bondebrød Eller et andet semi-lyst brød med rugmel
Et glas Surkål Også kaldet sauerkraut
24 skiver Sprængt oksebryst I tynde skiver - få din slagter til at skære dem
8 skiver Emmenthaler ost
Sennep
125 gram Smør
Chips Gerne helt standard salte chips
"Russisk dressing"
2-3 spsk revet Peberrod
4-5 Syltede Agurker
1,5 dl Mayonnaise
3 spsk Ketchup

Reuben Sandwich – en klassiker!

Køkken:

Reuben... Vi ELSKER dig!

  • 30 min
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

  • "Russisk dressing"

Vejledning

Del

Reuben Sandwich er en ægte amerikansk klassiker.

Har man været i New York, er der næsten statsgaranti for at man er støt på Reubens lækre sandwich med masser af kød, ost og lækker “russisk” dressing.

For os er Reuben sandwich indbegrebet af madkulturen på den amerikanske østkyst. Flere forskellige kulturer er bundet smukt sammen i denne forholdsvis simple sandwich, som på trods af sin mange år på bagen, stadig holder som en af de bedste sandwich i verden! I en smeltegryde af østeuropæiske smage, tysk surkål, schweizisk ost og solidt hollandsk og amerikansk landbrug bliver Reubens sandwich født, og siden har den sejret verden over.

Der findes mange historier, om hvordan denne ikoniske sandwich blev til. Var fødestedet New York, Nebraska eller et helt tredje sted? Hed opfinderen overhovedet Reuben? Vi har ikke svaret, men i videoen, kan du finde vores opskrift og se vores bud på hvordan den blev til..

Velbekomme!

Sådan gør du

1
Færdig

"RUSSISK DRESSING"

Start med at rive dine pickles helt fint til en relish.

2
Færdig

"RUSSISK DRESSING"

I en skål blander du nu din ketchup, mayonnaise, pickle relish og peberod. Bland det godt sammen, smag til, og sæt på køl.

3
Færdig

SURKÅL

Hæld din surkål fra glasset og over i en lille si. Nu kan det presses fra væde - dette gør at du ikke får en våd "sloppy" sandwich.

4
Færdig

STEG DIT BRØD

Imens din surkål drypper af, skal du begynde at stege dit brød. På en pande kommer du en god klat smør, og varmer op til en medium/høj varme. Når smørret er smeltet og panden er varm, tilføjer du dit brød.
Hold øje med at din smør ikke brænder på - det giver en grim smag.

5
Færdig

STEG DIT BRØD

Giv dit brød er par minutter på panden ved den medium/høje varme. Tricket er at brødet gerne må være helt sprødt i kanten, få en lidt jævn brunlig farve og lige nå at blive "sætte" sig i midten. Så kan du tage dem af, og lægge dem på noget køkkenrulle. Efter 1-2 minutter hvil, vil du opleve dit brød som dejligt sprødt.

6
Færdig

SAML DIN SANDWICH

Nu er du klar til at samle din sandwich! Læg en bund af den russiske dressing, tilføj 5-6 skiver sprængt oksebryst, 2 skiver emmentaler, to gode skefulde surkål og top med masses sennep! Pynt med salte sprøde chips!

7
Færdig

VELBEKOMME!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Armadilloæg I Rede – Texas’ Chili Cheese Tops!
næste
GAMEDAY COOKIES – MED POPCORN OG CHIPS!
tilbage
Armadilloæg I Rede – Texas’ Chili Cheese Tops!
næste
GAMEDAY COOKIES – MED POPCORN OG CHIPS!

Skriv en kommentar