0 0

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
4 Majs Det skal være hele majskolber!
En pakke Smeltet smør
Estragon Man kan også bruge andre friske krydderurter

SMØRDAMPEDE MAJS

Lige til grillen!

  • 30 min
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

Vejledning

Del

Så er der smørdampede majs! De er perverst gode!

Man kan grille hele året! Men når solen engang imellem belønner vores danske kroppe med sin tilstedeværelse, bliver man bare ekstra grill-klar! Derfor giver dig en simpel og lækker opskrift på et fantastisk lækkert og simpelt tilbehør, som du kan lave på grillen.

Vi skal sige mange tak til Thomas Alcayaga for ideen til denne opskrift!

Se at komme igang.

Sådan gør du

1
Færdig

Tag smørret ud af køleskabet!

Start med at tage din smør ud af køleskabet. Den skal gerne nå at blive HELT blød inden du skal bruge den.

2
Færdig

Bland dine krydderurter i

Når din smør er blød, blander du dine friske krydderurter i (vi brugte estragon).

3
Færdig

Fedt din majs ind i smør!

Nu skal du smøre hele din majs ind i smørret. Sørg for at den får et godt tykt lag. Træk derefter den grønne majs-"frakke" rundt om majskolben igen, så den er dækket til. På den måde vil dine majs blive tilberedt, mens at de damper i den lækre smør!

4
Færdig

Grill dem!

Grill nu dine majs i 10-15 minutter ved god varme.

5
Færdig

Velbekomme!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
STADIONPØLSEN DELUXE
tilbage
STADIONPØLSEN DELUXE

Skriv en kommentar