Ingredienser
-
4 MajsDet skal være hele majskolber!
-
En pakke Smeltet smør
-
EstragonMan kan også bruge andre friske krydderurter
Fremgangsmetode
Så er der smørdampede majs! De er perverst gode!
Man kan grille hele året! Men når solen engang imellem belønner vores danske kroppe med sin tilstedeværelse, bliver man bare ekstra grill-klar! Derfor giver dig en simpel og lækker opskrift på et fantastisk lækkert og simpelt tilbehør, som du kan lave på grillen.
Vi skal sige mange tak til Thomas Alcayaga for ideen til denne opskrift!
Se at komme igang.
Steps
1
Done
|
Tag smørret ud af køleskabet!Start med at tage din smør ud af køleskabet. Den skal gerne nå at blive HELT blød inden du skal bruge den. |
2
Done
|
Bland dine krydderurter iNår din smør er blød, blander du dine friske krydderurter i (vi brugte estragon). |
3
Done
|
Fedt din majs ind i smør!Nu skal du smøre hele din majs ind i smørret. Sørg for at den får et godt tykt lag. Træk derefter den grønne majs-"frakke" rundt om majskolben igen, så den er dækket til. På den måde vil dine majs blive tilberedt, mens at de damper i den lækre smør! |
4
Done
|
Grill dem!Grill nu dine majs i 10-15 minutter ved god varme. |
5
Done
|
Velbekomme! |