0 0

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
Pølser Gerne nogle gode fra slagteren. Det er jo DeLuxe hotdogs vi laver, ikk?
Brød
Hjemmelavede ristede løg
4 Løg
1 liter fritureolie
Hjemmelavede syltede agurker og rødløg
250 ml Æble Cider Eddike
2 dl Sukker
250 ml Vand
1 spsk Peberkorn
1 tsk Nelliker
1/2 tsk Chili
4 stk Laurbærblade
1 tsk Salt
et skvæt Cognac
Ekstra
Sennep & Ketchup

STADIONPØLSEN DELUXE

Køkken:

Vi skal ikke nøjes. Vi skal forkæles!

  • 3 timer (med hjemmebagt brød)
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Brød

  • Hjemmelavede ristede løg

  • Hjemmelavede syltede agurker og rødløg

  • Ekstra

Vejledning

Del

Der er bare ikke noget som stemningen fra stadion. Man sidder og ser sit favorithold, mens man nyder sine gode venners selskab, en kold øl eller sodavand og selvfølgelig en klassisk stadionpølse. Det er der bare ikke noget der slår! Derfor har vi besluttet os for, at “peppe” den klassiske hotdog lidt op, for livet er da for kort til nøjes.. ikke?

Du fortjener det bedste! Også den bedste stadionpølse, så derfor har Eat My Sports været i køkkenet for at skabe den helt perfekte stadionpølse, med det hele!

Vi giver dig opskriften på være lækre briochebrød, vores egene syltes agurker og rødløg, hjemmelavede ristede løg, samt råd til hvordan du steger din pølse bedst!

Se med i videoen, og følg opskriften lige nedenunder. Du vil ikke fortryde det!

God kamp.

Kunne du også tænke dig at spise de samme brød vi har videoen? Så skal du bare læse med her:

Du finder nemlig opskriften på vores lækre briochebrød lige her!

Sådan gør du

1
Færdig

Brød

Hvis du selv vil bage dit pølsebrød, skal du starte med det. Du finder vores opskrift på det bedste briochebrød lige her: Brioche opskrift

2
Færdig

Syltede agurker og rødløg

Start med at lave din syltelage. Det gør du ved at blande eddike og vand i en gryde.

3
Færdig

Syltede agurker og rødløg

Varm det op, og tilføj din sukker.

4
Færdig

Syltede agurker og rødløg

Når din sukker er rørt godt ud, skal du tilføje alle krydderierne. Få derefter massen op og koge et minuts tid.

5
Færdig

Syltede agurker og rødløg

Skær nu dine agurker og løg ud. Gerne i tynde skiver.

6
Færdig

Syltede agurker og rødløg

Derefter skal de over i skåle, hvor du kan tilsætte din varme syltelage.

7
Færdig

Syltede agurker og rødløg

Lad nu dine agurker og løg stå og trække smag. Så længe som muligt, men gerne mindst 1 time.

8
Færdig

Ristede løg

Start med at varme din olie op til 170 grader.

9
Færdig

Ristede løg

Imens kan du skære dine løg ud i tynde stykker.

10
Færdig

Ristede løg

Når din olie har ramt 170 grader, hælder du dine løg i. Husk at temperaturen vil falde med det samme, så forsøg at kompenser med ekstra varme. Dog må temperaturen hælder ikke overstige de 170 grader alt for meget. Så brænder din løg nemlig hurtigt på, og får en meget bitter smag.

11
Færdig

Ristede løg

Dine løg skal have et par minutter, men pas på at de ikke bliver sorte. Det kan gå stærkt, så giv dem hellere for lidt end for meget tid.

12
Færdig

Ristede løg

Når dine løg har fået nok, tager du dem op af gryden, og ligger dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle under. Giv dem derefter et godt skud salt.

13
Færdig

Pølser

Tilberedningen af dine pølser vil varierer efter hvilken type pølser du bruger. Er det forkogt? Er de rå? Det kan du læse på pakken, eller spørge din slagter om. Et gennemgående råd er dog, at bruge en tang til håndteringen af dem, og IKKE en gaffel. Hvis du prikker hul på pølsen forsvinder meget af saften, og det er synd. Så prøv og også at undgå at de sprækker under tilberedningen. Det går du ved at starte med at give hård varme, og derefter skrue ned på lav-medium varme, og lade dem stege i olie. På den måde kan du styre det, og beholde det saftige kød. Når pølserne "synger" er de lige ved at være på kanten til at sprække, så der skal du være ekstra opmærksom.

De pølser vi bruger her er rå, og skal derfor have lidt længere stegetid. De får en hård høj varme til at starte med for at give en stege skorpe, derefter får de lav varme i 10-12 minutter.

14
Færdig

God appetit!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
draft day ribs
tilbage
DRAFT DAY RIBS!
næste
SMØRDAMPEDE MAJS
draft day ribs
tilbage
DRAFT DAY RIBS!
næste
SMØRDAMPEDE MAJS

Skriv en kommentar