Ingredienser
-
Sandwich
-
Burgerbollergerne brioche!
-
700 gram Kalkunbryst
-
1 pose frosne Grønne bønner
-
fritureolie
-
Stuffing-mash
-
6-7 Bagekartofler
-
100g Smør
-
3 fed hakkede Hvidløg
-
2 hakkede Æbler
-
1 bundt hakket Frisk persille
-
250 ml Fløde
-
2 tsk tørret Rosmarin
-
Cranberry sauce
-
250g Friske tranebær
-
1 dl Appelsinjuice
-
4-5 spsk Sukker
-
2 dl Vand
-
Gravy
-
250 ml Fløde
-
1 spsk Brun madkulør
-
5 dl Kyllingefond
-
4 spsk Hvedemel
-
1/2 fed Hvidløg
-
1/4 tsk Cayennepeber
-
Salt + peber
-
30g Smør
-
Fremgangsmetode
Thanksgiving er lig med football og lækker mad! Men har du ikke brug for at lave en stor kalkun til hele familien? Så frygt ej, vi har samlet hele Thanksgiving måltidet i en lækker burger!
Vi kender det alt for godt.. Thanksgiving nærmer sig, men da vi i Danmark ikke har samme traditioner som i USA, så giver det ikke altid så meget mening at gå “all in”. Derfor har vi krearet en ret, som indeholder alt hvad et Thanksgiving måltid skal indeholde, men ikke kræver, at du starter med at optø en kalkun 2 dage før du skal have gæster..
Vi har nemlig snydt lidt, for i vores Thanksgiving sandwich bruger vi kun brystet fra kalkunen. Det er tilgengæld dybstegt, og hvis du tænker, hvad så med stuffing? Så bare rolig!
Vi har gennemtænkt det hele, og da 80% af stuffing alligevel består af brød, så har vi allerede klaret det meste med bollen der omslutter sandwichen, men derudover tager vi alt det gode fra stuffing, og blander det sammen med lækker smørbar kartoffelmos. Fyldt med smør, æbler, persille, hvidløg og rosmarin, skaber kartoffelmosen en perfekt bund til din sandwich.
Også topper vi selvfølgelig med lækker tranebærsauce og en klassisk tyk gravy.
Velbekomme!
[su_youtube url=”https://youtu.be/PJ5-0ur4-Ec”]
Du kan finde vores opskrift på briocheboller her
Steps
1
Done
|
TRANEBÆRSAUCE |
2
Done
|
STUFFING MASH |
3
Done
|
STUFFING MASH |
4
Done
|
STUFFING MASHNår dine kartofler har kogt færdigt, tilsætter du din smør og fløde, og begynder at mase det hele til en sammenhængede mos. Når den er ved at have den rigtige konsistens, vender du dine krydderier, æbler og hvidløg ud i den. |
5
Done
|
KALKUNHæld en god mængde olie i din gryde, og skru op for høj varme. |
6
Done
|
GRAVY |
7
Done
|
GRØNNE BØNNERDine grønne bønner skal koges i en gryde, eller blancheres. |
8
Done
|
SÆT BOLLER I OVNENNår det hele er ved være klart, kan du varme dine boller i ovnen. |
9
Done
|
SAML DIN SANDWICH |