0 0

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
Vaffeldej
4 dl Hvedemel
1 spsk vaniljesukker
2 tsk. Bagepulver
2 dl. mælk
2,5 dl Vand
1 Æg
125 gram Smeltet smør
Lidt Salt
Resten
600 gram Hakket oksekød
Cheddar
Salt + peber
Hjertesalat
Tomater
Mayonnaise
Ketchup
Bacon
Smør
Olivenolie
1 helt Hvidløg

Vaffelburgeren – Den er bar’ lækker!

Køkken:

Det søde med det salte - denne kombination er genial!

  • 40-50 min
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

  • Vaffeldej

  • Resten

Vejledning

Del

Vaffelburger er det nye sort! Det her kan hurtigt blive en favorit til din sportsaften!

Med en duft og en smag det sender dig direkte til den amerikanske syd, vil denne lækre vaffelburger lande som en fløjlsblød delikatesse på din tunge. Sødmen fra vaflerne mødes med det salte fra burgeren og giver det det bedste fra begge verdener! En burger vil aldrig være det samme igen, efter at du har smagt denne herlighed.

Se at komme igang!

Kunne du lide denne opskrift?
Husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Sådan gør du

1
Færdig

Vafler

Start med at lave dine vafler. Først blander du dine tørre ingredienser i en stor skål, og derefter de våde. Det hele skal røres godt sammen indtil dejen er lind og uden klumper.

2
Færdig

Vafler

Når din dej er godt blandet sammen, skal den hældes i dit vaffeljern. Når du varmer dit vaffeljern, kan det godt være en ide at komme til smør på, ligesom en stegepande. Det giver smag, og hjælper med at få dine vaffler ud, når de er færdige.

3
Færdig

Vafler

Hæld din dej i det varme vaffeljern, og vent til dine vafler er helt gyldne og bagte. Læg dem derefter på et ildfast fad, og kom dem i oven ved MEGET lave grader. Omkring de 60. De skal bare kunne holde sig lune, til du skal samle din burger.

4
Færdig

Bøffen

Gå nu igang med dit kød. Tag dit hakkede kød ud af pakken, og rul farsen til en pølse langs kødets retning. Afhængigt af hvor store dine bøffer skal være, kan du rulle den i flere lag, så den bliver tykkere. Når farsen er rullet skal du skære dine bøffer ud på langs. Bank eventuelt efter med kødhammer, indtil bøffen har den rette omkreds. Krydr med salt og peber. Du kan se rullen i videoen.

5
Færdig

Bøffen

Ved svag varme, skal du nu varme noget olivenolie op på din pande, og sætte et hvidløg på panden. Du skal huske at skære bunden af dit hvidløg, inden du sætter det på panden.

6
Færdig

Bøffen

Når panden er varm ligger du din bøf på. Tricket er nu, at lade være med at vende din bøf mere end højst nødvendigt. Ved hakkebøffer er dette kun én gang. Giv din bøf 2-3 min på den ene side, og vend den.

7
Færdig

Bøffen

Efter du har vent bøffen skal du komme en god klat smør på panden. Når smørret er smeltet, bader du, med en ske, din bøf i smøret og hvidløgsolien. Når der er 2 minutters stegetid tid tilbage, ligger du din cheddarost på bøffen, og kommer enten et låg på panden, eller et stykke stanniol henover, så osten kan smelte.

8
Færdig

Bacon

Når din bøf er færdig, skal du stege din bacon helt sprød.

9
Færdig

Det sidste skridt

Nu er du klar til at samle din burger. Smør bunden godt ind i mayonnaise. Lig salat, bøf, en tomatskive, og bacon på bunden. Top med kethcup og din vaffeltop.

10
Færdig

Velbekomme!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
tilbage
Hjemmelavet Purløgs Cream Cheese
næste
Wisconsin’s Honning/Vanilje-Budding
tilbage
Hjemmelavet Purløgs Cream Cheese
næste
Wisconsin’s Honning/Vanilje-Budding

Skriv en kommentar