2 0

Del med dine venner og familie:

Kopier og del denne URL

Ingredienser

Reguler antal:
1 Svinemørbrad Ca. 600-800g
4 fed Hvidløg
250g Cherrytomater
1/2 L Fløde
Frisk Timian
En pakke tørret Svampemix Kan være karl Johan, champingion osv
En sjat Olivenolie
Et drys Knust chili
125 g Blåskimmel Ost
En god klat Smør
En sjat Hvidvinseddike
Salt + peber

Vildmarksgryde – Lækker bålmad!

Køkken:

Vi bringer duften af bål og skov hjem til dig

  • 1,5 timer
  • Personer 2
  • Let

Ingredienser

Vejledning

Del

Elsker du også bålmad? Vi kombinerer vildmark og lækker mad med denne vildmarksgryde!

Vi ELSKER bålmad ! Som du kan se i videoen er vi taget i vildmarken og vi har taget vores køkkenudstyr med for lave mad over bål!

Vi kombinerer svinemørbrad, fløde og blåost med skovens lækre svampe! Det er ganske simpelt umami himlen!

Til at balancere bruger vi eddike, tomater, hvidløg og frisk timian !

Vi viser også hvordan vi laver bagekartofler i bålet !

Følg vores opskrift ved enten at se videoen eller læse med nedenunder. God appetit !

Kunne du lide denne opskrift?
Kunne du lide denne opskrift på hvidløgs”bomber”? Så husk at du altid kan finde vores youtube-kanal her – Husk at abonnere, hvis du vil have de seneste videoer direkte i dit feed!

Sådan gør du

1
Færdig

Svampe

Din tørrede svampe skal ligge i lukket vand og bløde op. Tilføj lidt eddike til din blanding. Lad det stå i minimum en time.

2
Færdig

Mørbrad

Start med svitse dine hvidløg, timian, og chili i en gryde med olie og smør.

Når du blander olie og smør kan du opvarme vallen din smør op til højere grader end normalt.

3
Færdig

Tag nu din mørbrad og brun den af i gryden.

4
Færdig

Tilføj dine svampe. Du kan godt tage med lidt af vandet med, men hold igen, så du kan justere i smagen senere.

5
Færdig

Når dine svampe har stegt lidt af med kødet, tilføjer du din fløde og din blåskimmel ost.

6
Færdig

Få nu din masse op og koge, og skru derefter ned for varmen, så det kan stå og hygge sig indtil at din mørbrad har ramt en kernetemperatur på mellem 62 og 65 grader. Det er nemt at måle med et stegetermometer.

Hvis ikke du synes at din sovs har det rette konsistens, kan du tage dit kød op og koge din flødesovs mere ind når dit kød har ramt sin kernetemperatur.

7
Færdig

Server eventuelt med bagte bagekartofler.

8
Færdig

God appetit !

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Anmeldelser

Der ingen anmeldelser endnu. Du kan blive den første.
hotsauce test
tilbage
Den store hot sauce test!
næste
Sommer Slaw – Sommerens Coleslaw
hotsauce test
tilbage
Den store hot sauce test!
næste
Sommer Slaw – Sommerens Coleslaw

Skriv en kommentar