0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Adjust Servings:
1/2 liter Sødmælk
1/4 liter Piskefløde
Salt
3 spsk Maizena majstivelse
3 Æggeblomme
2 tsk. Vanilje Essens
1 Spsk. Smør
100 Gram Sukker
60 ML Honning
Bær Blåbær, hindbær eller jordbær
Flødeskum

Wisconsin’s Honning/Vanilje-Budding

Køkken:

Honning og vanilje... MUMS!

  • 4 timer
  • Personer 4
  • Middel

Ingredienser

Fremgangsmetode

Share

Mums! Hvem elsker ikke en lækker dessert?

Den her opskrift er inspireret af den amerikanske stat Wisconsin, som faktisk har en del tilfælles med Danmark – ihvertfald hvad angår den kulinariske verden.

Vi lærer dig i denne video, hvordan du laver en super lækker budding dessert, som vil slå benene væk under dine venner!

For med denne opskrift kommer simpelthen til at lære, hvordan man laver en budding fra bunden af, og bare rolig, det lyder mere imponerede end det er svært at lave. Så der er rig mulighed for, at du kan høste masser af roser for dine køkkenkundskaber. Du skal bare følge vores video, og er du i tvivl om noget, så kan du altid læse opskriften nedefor. Se at komme igang! Din lækre budding dessert venter!

Steps

1
Done

Start med at varme din mælk op. Gør dette ved medium varme og under omrøring, så mælken ikke brænder på. Når mælken koger tilføjer du din vanilje-essens og rører rundt. Derefter tilføjer du din fløde og får igen det hele op at koge under omrøring. Tag derefter gryden af varmen.

2
Done

I en skål pisker du nu dine æggeblommer. Gør dette med et elektrisk piskeris og på medium styrke. Du skal piske dem i ca. 1 minut. Derefter tilføjer du, under omrøring, sukker, en knivspids salt, majsstivelse, honning til dine æggeblommer.

3
Done

Når det hele er pisket godt sammen, tilføjer du, stadig under omrøring, ca. 250 ml af din varme mælke/fløde blanding. Pisk blanding ud i skålen lidt af gangen.

4
Done

Når det hele er pisket sammen, skal den piskede masse ned til resten af din varme mælke/fløde blanding. Her skal den under omrøring igen op og koge. Når massen koger, skal du tage den af varmen og blive ved med at røre i et par minutter. Du vil nu kunne se at massen bliver mere "gulig". Det er fordi den bliver til budding.

5
Done

Tag din smør og rør med ud i den varme blanding. Sørg for at det er rørt helt ud, og at der ingen klumper er.

6
Done

Hæld nu din buddingmasse ned i en stor, eller flere serverings skåle, og sæt den på køl. Størrelsen på din skål bestemmer hvor lang tid at din budding skal stå på køl. Vi foreslår minimum 3 timer, men er små anretninger kan mindre tid være nok. Det er bare vigtigt at du ikke rører rundt i massen, før at den er kold og har sat sig.

7
Done

Når du skal servere din budding, foreslår vi at du kommer frisk flødeskum og friske bær på toppen. Det komplementerer retten super godt!

8
Done

Velbekomme!

Marc Skafte

NFL og NBA nørd til fingerspidserne! Gul klud skribent og uddannet i amerikanske studier ved SDU. Så lidt kulturel interesse er der da også.. Elsker greasy mad, alt med ost og de lilla vikinger! Så nårh ja, SKOL VIKINGS! (duduuuu)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
vaffelburger
previous
Vaffelburgeren – Den er bar’ lækker!
next
“Juicy Lucy” – Burger med smeltet ost i midten!
vaffelburger
previous
Vaffelburgeren – Den er bar’ lækker!
next
“Juicy Lucy” – Burger med smeltet ost i midten!

Tilføj din kommentar